Riool ontstoppen

Naarden

Verstopte Gootsteen Naarden!

Niets is zo vervelend als een verstopte gootsteen. Het is dan ook niet verrassend dat dit het meest voorkomende probleem is bij rioleringen. Gelukkig hoef je er niet langer mee te zitten, want wij hebben de vakmensen in huis die dit probleem vakkundig kunnen oplossen. Of het nu gaat om een kleine verstopping of een grotere uitdaging, wij draaien er onze hand niet voor om. Laat ons je helpen en binnen no-time kun jij weer zorgeloos van je gootsteen gebruikmaken.

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 035-2111209

Tevreden Klanten

4.6 gemiddeld cijfer van de reviews 

Stroomt je gootsteen niet meer door!

Het is altijd frustrerend wanneer je Gootsteen niet meer goed doorstroomt. Je hebt misschien al van alles geprobeerd om het probleem op te lossen, maar het lijkt maar niet te werken. Een mogelijke oorzaak van verstoppingen in je afvoer kan het wegspoelen van etensresten zijn. Wanneer je etensresten door je afvoer spoelt, kan het zich ophopen en een verstopping veroorzaken. Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je etensresten goed weggooit voordat je de vaat in de gootsteen afspoelt. Door dit simpele advies op te volgen, kun je voorkomen dat je opnieuw last krijgt van verstoppingen en kun je genieten van een probleemloze afvoer.o.

Na-het-keuken-afvoer-ontstoppen-stroomt-het-water-door

Pompt de vaatwasser het water in de gootsteen omhoog ​

Als je ooit hebt gemerkt dat het water niet langer door de afvoer lijkt te lopen, kan het zijn dat je te maken hebt met een verstopping. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door etensresten die zich in de afvoer hebben opgehoopt. Een symptoom van deze verstopping kan zijn dat de vaatwasser water omhoog pompt of dat je in de gootsteen een borrelend geluid hoort. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar om deze verstopping te verhelpen en ervoor te zorgen dat het water weer vrij door de afvoer kan stromen. Met behulp van een rioolsegment machine of hogedrukreiniger kunnen professionals de verstopping verhelpen en je afvoersysteem weer normaal laten functioneren.

1

Een verstopt riool, wat nu ...

Vervelend, je toilet of riool is verstopt.
Dit komt natuurlijk nooit op een gelegen moment. Stankoverlast en wellicht een overstroomde badkamer, geen nood wij lossen het snel op. Bel ons direct!

2

Monteur onderweg

Op het moment dat wij de afspraak inplannen springt de monteur in de bus, binnen 30 minuten zijn we bij je!

wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

De monteur maakt eerst vrijblijvend een prijsopgaaf en gaat pas aan de slag bij akkoord.

We gaan pas weg als het is opgelost.

Je bent snel verlost van je verstopping en krijgt van ons zelfs 3 maanden garantie.